Restaurangen

Restaurang Kruthornet är en mysig kvarterskrog i Edsberg, Sollentuna. Inte för stor och inte för liten. Här upplever du en gemytlig atmosfär där du lätt känner dig hemma. ”Krutan” passar alla, i viket trevligt sammanhang som helst; familjemiddag med barnen, jubileum av alla slag, klassträff, firmaträff, föreningsmöte vid ett långbord eller en mysig kväll bara för er två vid ett fönsterbord.

ALLTID HÖG KVALITET PÅ VÅRA MATRÄTTER

Det viktigaste för dig, som vår gäst, är att du skall få njuta av god och vällagad mat. Vi gör därför allt vi kan för att du skall få vad du förväntar dig – och lite till.

Detta uppnår vi genom omsorgsfull tillagning och att vi alltid lagar våra rätter på färska råvaror av god kvalitet.

Naturligtvis är våra kockar också betydelsefulla. De är välutbildade och erfarna med specialistkunskaper som det svenska och det libanesiska köket.

UTVALDA PRISVÄRDA OCH GODA VINER FÖR ALLA SMAKER


Du kan välja mellan noga utvalda viner av bra och hög kvalitet. Vinerna passar såväl de flesta smaker som plånböcker.

Vårt egenimporterade sortiment har kompletterats med några fina välkända franska viner. Som du kommer att märka har vi valt vinerna så att de på ett spännande sätt kan kombineras med alla våra olika maträtter.

Vill du så hjälper vi dig givetvis med råd när du skall beställa ett gott vin som tar fram det bästa av den rätt du skall äta.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå